Hverdag i Santa Cruz

Her kommer det til å legges ut noen mer eller mindre usammenhengende informasjon om  hverdagssysler og den slags. Slik som for eksempel huset vårt som har flott utsikt utover Monterey bukta. Morgentåken ligger  ofte tett om formiddagen slik som en kan se på bildet. På ettermiddagen er det  alltid  sol.

Vi bor i huset til høyre
Utsikt til lekeplassen fra kjøkkenvinduet

Bilen vår: Toyota Sienna 2008.  En fantastisk familiebil som vi gjerne skulle tatt med hjem hadde det ikke vært for den syke, syke, syke  norske avgiftspolitikken. Ny koster en slik bil 140 000 (kroner) i USA og for å ta den med til Norge må en betale 580 000 i avgift + MVA på transportkostnadene + registreringsavgift. ( I tilegg  må en kanskje betale formueskatt i x antall år på de 600 000 en har betalt i avgift !!!). Hvorfor skal det være slik ? En kan bli  mørkeblå av mindre.


SKATING
Iver har blitt veldig opptatt av skating og det har blitt noen ettermiddagsturer til Scotts Valley og skateparken der. Magnus og Hans  skater ikke, men  rampene og hoppene er minst like anvendelig for sparkesykler. Det tok et par fall og en del psyking før Iver klarte droppen fra den store rampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar