mandag 24. oktober 2011

Tur 7 - Big Sur en gang til.

Bodil & Co hadde returfligth fra Los Angeles og etter at de hadde vært hos oss i Santa Cruz en liten uke dro vi sammen sørover  gjennom Big Sur. Dette var en tur vi hadde tatt i August så dette blir bare en kort turbeskrivelsen om de tingene som ikke allerede er beskrevet.

På vei sørover stoppet vi i  Carmel By the Sea, en liten småby kjent for sitt spesielle småbymiljø, vakre kystlinje og mange rikinger. På et tidspunkt var over halvparten av  innbyggerne i Carmel kunstnere og det er tydelig at det esteiske kvaliteter har stått høyt på agendaen. Handlegatene preges av små søte butikker og det er er litt Disneyworld preg over det hele. Carmel har også OK utvalg med ferieboliger i prissjiktet 50-100 millioner kroner.

Stranda i Carmel By the Sea.

Hans og Grete og godterihuset.
Iver fikk øye på en bil med en  stor papegøye inni. Når eieren dukket opp fikk Iver bli bedre kjent.
Etter noen timer i Carmel dro vi videre sørover gjennom Big Sur. Planen var å telte på ett av de fine steden på veien, men da alle teltplassene var fulle endte vi med å dra helt ned til Morro Bay der vi  fant en campingplass som lå inntil stranda.

Som sønn så far. Stranda i Morro hadde særdeles bra sandkvalitet for bygging. Vanskelig å la være.

Iver tar 2 minutter pause  for å nyte solnedgangen......
.....før det var på igjen med gravingen...

Magnus og Gustav  tester bodyboardene i solnedgangen

Camping the american way. Stranda startet rett bak trærne


Søndag kjørte vi det lille stykket ned til Pismo Dunes for igjen og teste ATVene i sanddynene. Det var litt nedtur å se stranda var innhyllet i tjukk tåke. Opplevelsen av landskapet og sanddynene uteble, men å kjøre ATV er jo morro lell.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar